Berveling Accountants & Adviseurs B.V. is sinds haar oprichting in 1995 uitgegroeid tot een organisatie waar inmiddels een tiental professionals werkzaam is op het gebied van accountancy, fiscaliteit en overige dienstverlening.

Ons succes wordt bepaald door de professionaliteit van onze medewerkers. Ondersteund door de modernste software zijn onze hoog opgeleide medewerkers dagelijks met de cijfers van uw onderneming bezig. De ondernemer is dagelijks bezig met zijn onderneming. Wij zijn succesvol omdat wij hem daarbij op een nuchtere wijze ondersteunen. Door op tijd de juiste cijfers te leveren, maar zeker ook door onze overige dienstverlening.

Onze klanten
Onze klanten zitten in heel Nederland (en daarbuiten). Wij richten ons op het middelgrote bedrijfsleven, non-profit organisaties en het MKB. Al onze klanten hebben een of twee vaste aanspreekpunten binnen ons kantoor, die ondersteund worden door verschillende (fiscaal) assistenten en specialisten. Op deze wijze kunnen wij zorgen voor persoonlijke dienstverlening van een hoog niveau.

Samenwerking
Berveling Accountants & Adviseurs B.V. heeft voor specialistische kennis de benodigde samenwerkingsverbanden. Bijvoorbeeld op fiscaal gebied. Voor juridisch advies en notariële ondersteuning werken wij samen met gerenommeerde kantoren binnen de regio. Voor vaktechnische ondersteuning hebben wij daarnaast onze beroepsorganisaties NBA en SRA.

Kwaliteit
Berveling Accountants & Adviseurs B.V. werkt onder de kantoorvergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dat betekent dat wij ook de wettelijke controles voor u kunnen verrichten Onze accountants zijn aangesloten bij het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). Daarnaast zijn wij lid van de beroepsorganisatie het SRA (Samenwerkende registeraccountants & accountants-administratieconsulenten). Vanuit deze organisaties vindt regelmatig een strenge controle plaats op de kwaliteit van onze organisatie en dienstverlening.

 
 
facebook  twitter  linkedin