iMUIS (online boekhouden)
iMUIS Online is een Web Based Boekhoudpakket waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week, waar dan ook ter wereld de administratie via het internet kunt voeren. Zo heeft u altijd en overal een actueel inzicht in uw financiële cijfers, waardoor u sneller kunt inspelen op veranderingen in de markt.

iMUIS Online staat bij ons op een speciaal hiervoor ingerichte server. U hoeft dus niet te investeren in dure software, geen back-ups meer te maken en updates te installeren. Hier zorgen wij als kantoor voor. Ook werkt u altijd met de laatste programmatuur.

Starten met iMUIS Online is zo geregeld. Wij richten uw administratie geheel naar uw wensen in. Compleet voorzien van dagboeken, grootboekrekeningen en BTW-codes. Wij kunnen direct in uw administratie meekijken, zodat wij u ten alle tijden de nodige ondersteuning kunnen bieden.

Door de modulaire opbouw kunt u iMUIS Online uitbreiden met diverse modules waaronder: Facturering, Telebankieren, Incasso, BTW-aangifte en Budgetten.Unit4Salaris (online salarisadministratie)
Met de module webinvoer loonmutaties van Unit4 kunt u eenvoudig via internet uw loonmutaties aan ons doorgeven. Omdat het systeem geheel via internet werkt kunt u dit 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld doen! 

Unit4Salaris staat bij ons op een speciaal hiervoor ingerichte server. U hoeft dus niet te investeren in dure software, geen back-ups meer te maken en updates te installeren. Hier zorgen wij als kantoor voor. Ook werkt u altijd met de laatste programmatuur en updates.

Doordat u zelf de mutaties direct in het systeem zet bespaart u een hoop kosten. Nadat de mutaties in het systeem geplaatst heeft zullen de salaris administrateurs van Berveling Accountants & Adviseurs B.V. de aangifte(n) doen en loonstroken printen en verzenden of e-mailen voor u.

 
 
facebook  twitter  linkedin