Het full service concept van Berveling Accountants & Adviseurs B.V. strekt zich uit tot het gehele gebied waarop wij de ondernemer begeleiden. Of het nu strategisch (overnames, fusies), tactisch (bedrijfseconomische beslissingen, begrotingen, budgetten) of operationeel (automatisering, salarisadministratie) gebied is, wij staan voor u klaar. Om op de voor ons kenmerkende betrokken wijze samen met u tot de juiste oplossingen te komen.

Binnen ons kantoor is de benodigde kennis op het brede gebied van o.a. bedrijfseconomie, accountancy, automatisering, subsidies ruimschoots aanwezig. Daarnaast hebben wij nog een aantal samenwerkingsverbanden met diverse specialisten, zodat wij ook op deze terreinen de gehele dienstverlening aan kunnen bieden. Zo werken wij op juridisch gebied en voor notariële ondersteuning samen met diverse gerenommeerde kantoren binnen de regio. Daarmee maken wij dagelijks waar dat Berveling Accountants & Adviseurs B.V. voor elke onderneming de juiste keus is.

Voorbeelden van onze dienstverlening:
* Begeleiding bij overname, fusie en bedrijfsopvolging
* Due diligence onderzoeken
* Juridisch advies
* Subsidieverklaringen (o.a. Europese subsidies)
* Financiële administratie (iMuis en eventueel online)
* Salarisadministratie (Unit4Salaris en eventueel online)

Berveling Accountants & Adviseurs B.V. werkt nauw samen met de TBM groep op het gebied van het beoordelen van de betrouwbaarheid van geautomatiseerde informatiesystemen (IT-audit). De TBM groep ziet haar werkterrein op het gebied van vraagstukken op het scheidsvlak van ICT en organisatie.

 
 
facebook  twitter  linkedin